Nou concurs de la FEEC: Vols guanyar un folre polar? Participa al #concursfeec a través de Twitter!

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) volem potenciar l’ús de les nostres xarxes socials. Amb aquesta voluntat engeguem una nova iniciativa que esperem que us agradi: el #concursfeec.

A partir d’avui, i una vegada al mes, llençarem una pregunta o un repte a través de la coneguda xarxa social Twitter. Els nostres seguidors que així ho desitgin podran enviar, fins al dia 14 de cada mes, la seva resposta (només per correu electrònic) a internet@feec.cat.

Si la resposta o la solució al repte proposat és correcte, optaran, el dia 15 de cada mes, a un folre polar de la firma Northland (se’n sortejarà un entre tots els followers que hagin respost correctament).

Un cop haguem publicat el nom de l’afortunat el dia 15 de cada mes (si és festiu o cap de setmana, el dia laboral immediatament posterior) formularem immediatament una nova pregunta, sempre adjuntant l’etiqueta #concursfeec.

Esperem les vostres respostes. Teniu fins al 14 de juny per enviar les respostes a la primera pregunta del #concursfeec que ja hem formulat al nostre perfil de Twitter. I recordeu que les preguntes només es formularan a Twitter. Animeu-vos!


Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC