Èxit de participació en una espectacular jornada d’escalada a la Mussara

Dissabte 16 de juny, es va celebrar la jornada de reinuguració d'equipaments d'escalada de La Mussara. Durant tot el dia una bona munió d'escaladors de totes les edats van poder comprobar tots els treballs duts a terme. Al vespre s'inicià el 1er Joan Bou Festival amb gran éxit de participació. Una experiència que caldrà repetir!

Us deixem amb un video del company Jordi Vallvé i la crònica del Club Excursionista Reddis.

Dissabte 16 de juny, després d’un intens període de treball, el Club Excursionista Reddis va presentar oficialment, en le marc d’una fantàstica vetllada d’escalada, el seu treball de reequipament de gran part de les vies mes antigues de la Mussara (Baix Camp).

A les 12 del migdia a l’esplanada de l’actual refugi, es van reunir socis del CE Reddis, amb la sra. Anna Gallissà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilaplana, i representats de la FEEC, per donar a conèixer la tasca duta a terme pels socis del Reddis, capitanejats per Siscu Alegre, per recuperar al voltant de 80 vies d’escalada, la majoria d’elles amb més de 20 anys de servei i que estaven força malmeses pel seu constant ús.

La regidora va voler fer constar l’agraïment de l’ajuntament per la feina desinteressada i al mateix temps remarcar el fet que el desgast de gran part del material no és res mes que la demostració del constant ús de les vies.

La presidenta del Reddis va agrair la subvenció de la FEEC en forma de material: 400 tensors químics inoxidables de 10 mm, que amb el material afegit per l’entitat, 35 tubs de resina química, 39 reunions - compostes de cadenat amb anella-, i un seguit de peces fins un total de 150, han convertit l’espai en una magnifica zona d’escalada de nou.

A dos quarts de tres de la tarda, el CE Reddis va convidar a tots els assistents a un dinar popular, que va ser força concorregut. En acabar els assistent van tornar a les zones d’escalada fins a enllaçar amb la festa organitzada al vespre a la zona de l¡antic refugi de les Airasses.

Podeu consultar el llistat de vies reequipades
 

COMENÇA EL JOAN BOU FESTIVAL
Al voltant de les 8 del vespres més de 150 escaladors i escaladores es var concentrar al cingle de les Airasses on Club Excursionista Reddis, el Club Excursionista Arítjol i Centre Excursionista Maspujols, treballant conjuntament amb la botiga d’esports de muntanya Vivac van preparar una blocada nocturna amb 5 problemes plantejats en una zona que s’havia arranjat i il·luminat per poder estar-hi fins que el cos digués prou.

Acompanyats de bona musica i un bon servei d’avituallament, el I Joan Bou Festival va ser tot un èxit que va acabar al voltant de les 2 de la matinada amb un sorteig de material cedit per Vivac botiga de muntanya. Fins i tot es va fer curta, cosa que esperem solucionar de cara a l’any vinent. Us hi esperem!

 

Informació facilitada pel Club Excursionista Reddis