--

FORMACIÓ. S’obre la convocatòria a les proves d’accés a monitors i instructors d’excursionisme, alpinisme i esquí.

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, alpinisme i esquí de muntanya, pel cap de setmana del 23 i 24 de gener.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

Nou carnet federatiu pel 2016!

A partir del divendres 18 de desembre de 2015 començarem la tramitació del CARNET FEDERATIU 2016. El primer que ens pot sorprendre és el canvi de nom de l'antiga Llicència. Aquest canvi ve motivat per l'aprovació pel govern estatal de la llei entorn a la "Licencia Única" únic document vàlid per a competició en tot l'ambit de l'estat. El nom ja no es pot utilitzar per les federacions autonòmiques.

Pla de Llicències 2015

El proper divendres dia 19 de desembre iniciarem la tramitació de les llicències federatives corresponents a l'any 2015.

 
Podeu consultar les cobertures i preus clicant aquí.
 
Recordeu que si veniu al local del Club el tràmit és instantani. No més heu de fer el pagament amb targeta bancària o bé en efectiu.

 

Netejar Cache

< ?php /* * 2008 Jun 26 * * The code submitted by dharmanerd in his comment probably * works better than the original I had, so I've modified this * to match his code. * * The original code for this was shamelessly yanked from * `devel.module`; it was the function `devel_cache_clear()`. * */ // only allow site administrators to visit this page: if (!user_access('administer site configuration')) { drupal_not_found(); } else { drupal_clear_css_cache(); $tables = array( 'cache', 'cache_content', 'cache_filter', 'cache_menu', 'cache_page', 'cache_views', ); foreach ($tables as $table) { cache_clear_all('*', $table, TRUE); } drupal_set_message('Cache cleared.'); // drupal_goto(); } ?>

Pla de Llicències 2014

El proper divendres dia 20 de desembre iniciarem la tramitació de les llicències federatives corresponents a l'any 2014.

Podeu consultar les cobertures i preus per a SUB-18 i MAJORS clicant aquí.

Podeu consultar les cobertures i preus per a SUB-14 i SUB-17 clicant aquí.

Recordeu que si veniu al local del Club el tràmit és instantani. No més heu de fer el pagament amb targeta bancària o bé en efectiu.

Obert el termini per a la sol·licitud de la Llicència Federativa 2013

Ja podeu sol·licitar la vostra llicència federativa per el proper any 2013.

 
Aquest any tenim novetats! Per tal d'agilitzar la tramitació de les llicències el nostre Club ha adquirit una impressora especial per a imprimir les llicències al local social. Aquest nou procés ofert per la FEEC i adoptat per nosaltres fa possible fins i tot tenir la llicència a l'acte amb pagament amb targeta. 

Obert el termini per a la sol·licitud de la Llicència Federativa 2012

Ja podeu sol·licitar la vostra llicència federativa per el proper any 2012.

El procès és el següent: no més cal que ens confirmeu quina modalitat de llicència voleu per el 2012. (No cal donar un altre cop les vostres dades, excepte si heu tingut alguna variació en l'adreça, telèfon, e-mail, etc. que agraïrem que ens ho comuniqueu).
 
Ompliu el arxiu adjunt amb el vostre nom i tipus de llicència i envieu-lo a secretaria@aritjol.org

La FEEC estrena la Central de Reserves de Refugis

A partir del proper 15 de juny la FEEC posa en funcionament una central de reserves per tal de facilitar als federats i a les entitats les reserves a tots els refugis gestionats per la Federació. Les reserves es poden fer a través del següent enllaç o bé per telèfon al 93 372 02 83.

Amb aquesta nova eina la FEEC facilita a tothom la possibilitat de realitzar reserves als seus establiments d’una manera àgil i còmoda.

Informació facilitada per l'Àrea de Refugis de la FEEC

Noves avantatges per els socis federats amb llicència esportiva

UNA MUNTANYA D'AVANTATGES FEEC

La FEEC ens ha passat el recull de nous avantatges per els federats amb llicència esportiva que es sumen a les ja existents.

Podeu descarregar l'arxiu adjunt en format pdf.

La resta d'avantatges les trobareu aquí.

 

Contingut sindicat